Wie zijn we?

Rol&Co is de specialist in het ontwerpen van leer- en verander programma's voor organisaties. Ze werken op het gebied van cultuurverandering, organisatie ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Rol&Co optimaliseert de samenwerking binnen bedrijven, waardoor mensen beter presteren met als resultaat betere producten en professionele dienstverlening. Hun werkwijze is didactisch onderbouwd, persoonlijk met een vleugje humor. Hierdoor wordt leren veilig, aantrekkelijk en uitdagend. Deelnemers bereiken op een actieve manier de gestelde doelen en de geleerde resultaten zijn direct toepasbaar in de praktijk.
Rol&Co heeft ruim 16 jaar ervaring in organisatie ontwikkeling en zet verrassende pedagogische methodes in. Rol&Co is succesvol.
We sturen een netwerk aan van ervaren zelfstandige professionals; zij werken als trainers, trainer-acteurs en adviseurs. Hierdoor hebben we een passend antwoord op iedere klantenvraag.

Hoe gaan wij te werk?
In een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar wat u wilt bereiken. Gezamenlijk stellen we een doel vast. In het gesprek laten we u kennis maken met onze creatieve werkvormen. Samen met u vormen we een eerste idee. Vervolgens presenteren wij een helder voorstel met een concreet stappenplan en een passende prijsopgave. Na de overeenstemming van het plan en de offerte werken wij samen met u toe naar een succesvol evenement.